Logo Helle Zarp udstilling 2017 i Galleri Projekt Stenosgade 9 Kld. Copenhagen V
fra helle Zarp -en bevidsthedsrejse udstilling 2017 i galleri Projekt den 11. Februar 2017
Billeder af Helle Zarp Hente billedet 1 til din desktop Hente billedet 2 til din desktop

Vi er her, i Livet – vi trækker vejret, tænker, føler, gør hvad vi nu gør. Hvert døgn. Døgn ud og døgn ind. Cyklisk. Vi har det til fælles. Ligesom vi er sammen om processerne, vi deler dem: Følelser – som glæde, sorg, smerte, begejstring, håbløshed, længsel, munterhed – tanker, som snakker til os i ét væk, og som vi kan vælge at lytte til eller ej, og vores handlinger, som følger …

Ser vi selv, hvad vi har gang i? Bemærker, mærker vi, hvad der sker – hvilke tanker, følelser og handlinger, vi har? Husker vi at lægge mærke til vores vejrtrækning og komme til stede og være nærværende Nu?

Du er hermed inviteret! Kom med på en rejse i bevidstheden. Bevæg dig rundt mellem malerier, tegninger og objekter. Stå stille. Sid ned. Dvæl et øjeblik. Mærk efter. Hvad drager, hvad frastøder? Hvordan føler du, tænker du, handler du? Munterhed, afsky, frygt, usikkerhed, tiltrækning…? Går du væk eller bliver du? Giver du lyd eller ej? Hvorfor? Hvordan?

Værkerne er forskellige, og sammen – hvert udtrykker sit eget, og indgår i et fællesskab med andre omgivende værker til et samlet udtryk. Og til beskueren som deltager i denne dialog, kommer her opfordringen: Hvor er du?

Kommer Liv. Kommer Død. Kom Nu.

Velkommen :-)!


Helle Zarp i Galleri Projekt

Fernisering d. 11. februar 2017 kl. 13-17.

Udstillingen lukker d. 4. marts 2017.

Helle Zarps CV'et

Helle Zarp Hjemmeside


Hent plakat for denne udstilling